Tel.:
China Het werkkleren fabrikant
Shandong Teller Textile Co., Ltd.

山   东   泰   尔   纺   织   有   限   公   司

 

Thuis

Shandong Teller Textile Co., Ltd.

Een paar woorden over ons
1 2 3 4 5 6 7 8
<-Video Images->

Shandong Teller Textile Co., Ltd.

   Werd Textielco. van de Shandongteller, Ltd opgericht in 2014, gelegen in een havenstad Rizhao, Shandong-provincie.

   De teller is een fabriek zich specialiseert in de productie van Stoffen en Kledingstukken.

 

   Wij hebben ISO9001-de certificatie van het kwaliteitssysteem, milieu het beheersysteemcertificatie van ISO14001, OHSAS18001-de certificatie van het bedrijfsgeneeskundigenbeheersysteem overgegaan.

   Voor de Stoffen, momenteel, zijn er 120 deskundige werknemers, 60 reeksen lucht straalweefgetouwen, 80 reeksen gesloten weefgetouwen van het randrapier, 60 reeksen weefgetouwen van de waterstraal, die allerlei katoen, polyester, polyester/katoen, polyester/viscose, elastiek/slpandex stoffen kunnen etc. veroorzaken.

   De huidige productie is 1,2 miljoen meters stoffen elke maand.

   Wij hebben met meer dan 10 samengewerkt die en fabrieken lange tijd aan kleurstof en druk volgens de kenmerken en de voordelen van elke fabriek en de behoeften van klanten drukken verven te schikken, waarbij aan de kwaliteitsvereisten van elke orde worden voldaan.

   Voor de kledingstukken en eenvormig veroorzaken wij hoofdzakelijk de het Werkkleren, de Medische Eenvormige, vrijetijdskleding en het gebreide kledingstuk, dat ontwerp, ontwikkeling, productie en de uitvoer integreert.

   Momenteel, is de productiecapaciteit van ons bedrijf 40.000 stukken van geweven kleding en 10.000 stukken van gebreide kleding per maand. Bovendien kan behulpzame fabriek drie op lange termijn die een jaarlijkse output van 2 miljoen stukken kan bereiken, de vraag van verschillende klanten ontmoeten.

   Ons bedrijf is in strikte overeenstemming met het ISO9001-kwaliteitssysteem voor productie geweest en de producten worden hoofdzakelijk uitgevoerd naar Japan, de Verenigde Staten, Europa, Duitsland, Rusland, Spanje, Italië, de Midden-Oostenlanden en de gebieden, met een jaarlijkse de uitvoerwaarde van $8 miljoen. De tevredenheid van klanten is onze met hoogste prioriteit en wij heeft gewonnen breed lof van klanten.

 

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Verkoper

Merken : teller

Aantal werknemers : 120~200

Jaarlijkse omzet : 500-1200

Opgericht Jaar : 2014

Export pct : 80% - 90%

geschiedenis van het bedrijf

De tellertextiel wijdde zich binnen aan Medische Eenvormig, Workclothes, Protectice-kostuums en allerlei geverfte en gedrukte stoffen, met inbegrip van de Beschermende Stoffen, Rekstoffen, breien etc. Stoffen. Het dekkingsgebied met inbegrip van zou wereldwijd en reeks van enige agenten in sommige geleidelijke landen…. houden

China Shandong Teller Textile Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0China Shandong Teller Textile Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

bedrijfsdiensten

En tellertextiel die, die OEM/ODM van gerichte producten, Klant levert al ontwerp en het merk, CAD…. merkt de verkoopt

China Shandong Teller Textile Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0China Shandong Teller Textile Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1China Shandong Teller Textile Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2China Shandong Teller Textile Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3

Bedrijfteam

Het zeer technische & professionele team, is de manager van molen in deze lijn meer dan 12 jaar geweest. Anderen zijn jong en begaafd met meer dan 5 stem vóórpraktijk. Strikt QC team: 8 mensen nemen, cuttiong, CAD, naait, test, pakket last die van de kwaliteitscontrole allebei in het sterven, etc… drukt.

             

Shandong Teller Textile Co., Ltd.
16TH Verdieping, het Internationale Plein van Antai, Yantai-Road, Rizhao-Stad, Shandong-Provincie, China
Tel.:+8618806335298--18806335298
Mobiele site PrivacybeleidChina toevallige het werkkleding Leverancier. Copyright © 2020 - 2022 tellertex.com. All Rights Reserved. Developed by ECER